Speaksee

#
Wij zetten ons elke dag met passie in om alle gesprekken toegankelijk te maken voor doven en slechthorenden
Jari Hazelebach, CEO & Co-Founder Speaksee

Speaksee

Speaksee biedt twee oplossingen voor doven en slechthorenden om weer volledig te kunnen participeren in fysieke en digitale gesprekken. Speaksee Microfoons en AutoCaption.

De ouders van Jari zijn beide doof, waardoor hij gedurende zijn jeugd heeft gezien hoe lastig het is voor doven en slechthorenden om te volgen wat er wordt gezegd tijdens (groeps)gesprekken. Dit heeft de missie van Speaksee geïnspireerd: het toegankelijk maken van alle gesprekken voor doven en slechthorenden.

De Speaksee Microfoons zijn wereldwijd het eerste apparaat wat accuraat groepsgesprekken om kan zetten naar tekst. De microfoons doen dat in verschillende kleuren per persoon tot aan 9 personen en zelfs wanneer er sprake is van achtergrondgeluid.

Speaksee’s AutoCaption laat zien wat er wordt gezegd tijdens digitale vergadering middels automatische live ondertiteling. De ondertitelingstool werkt met alle digitale vergader platforms (zoals MS Teams, Zoom, Google Meet etc.) en elke audio content (zoals video’s en online trainingen) op Windows apparaten.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Verbeteren van zorg
  • Vestigingsplaats Rotterdam

Andere sociale enterprises in de branche Zorg & welzijn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •