Hospitainer

#
De Hospitainer biedt medische oplossingen in containers, op het juiste moment en op de juiste plaats.
Rolof Mulder, Oprichter Hospitainer

Hospitainer

Noodsituaties vragen om onmiddellijke actie, vooral wanneer het leven van mensen op het spel staat. 

De filosofie en toewijding van Hospitainer bestaat daarom uit het bieden van de juiste medische kliniek met apparatuur, op het juiste moment en op de juiste plaats, om menselijk leed tot een minimum te beperken.
Het idee voor Hospitainer is ontstaan ​​toen oprichter Rolof Mulder naast een ziekenhuis in West-Afrika een medische ICT-oplossing installeerde. Het ziekenhuis was een hoogtechnologische medische infrastructuur in een landelijk afgelegen gebied. Drie maanden na installatie was het slecht functionerend, onderbezet en op het punt van sluiten. Rolof dacht: "voor de prijs van een conventioneel ziekenhuis zullen we 50 tot 100 ziekenhuisziekenhuizen maken". Dit 'nieuwe' ziekenhuis moet robuust, mobiel, goedkoop en gemakkelijk te onderhouden zijn. Sinds het eerste prototype is Hospitainer actief op 5 continenten en hebben de medische oplossingen duizenden operaties gefaciliteerd in post-rampgebieden, conflictgebieden en ontwikkelde gebieden.

Hospitainer streeft naar duurzame, langdurige relaties met partners om te zorgen voor continue verbetering van de oplossingen. Door samen te werken met een selecte groep leveranciers, is Hospitainer een innovatieve full-service provider geworden en wil het een one-stop-shop zijn om turn-key producten te leveren.

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zorg & welzijn
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain, Verbeteren van zorg
  • Vestigingsplaats Vaassen

Andere sociale enterprises in de branche Zorg & welzijn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •