NLvoorelkaar

#
Impact maken doe je voor een ander, de wereld én jezelf. Want helpen maakt je happy!
Jeroen de Punder, Directeur NLvoorelkaar

NLvoorelkaar

NLvoorelkaar is het grootste platform voor vrijwillige inzet in Nederland. Door het grootste aanbod en de slimste matching vind je altijd iets wat bij je past.

NLvoorelkaar gelooft dat iedereen impact kan én wil maken. En dat iedereen wel eens extra hulp kan gebruiken. Door innoverende campagnes en slimme koppelingen brengen ze álle vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet bij elkaar in één netwerk: NLvoorelkaar. Door de geavanceerde matchingstechniek vind je vervolgens snel en makkelijk een match die perfect past. Zo realiseren ze duurzame impact waar iedereen happy van wordt. Want uit het onderzoek blijkt dat helpen heel verslavend is: het maakt een ander, de wereld én jezelf happy!

Naast ons landelijke matchingsplatform NLvoorelkaar kun je elkaar ook vinden op een van de 50 andere matchingsplatformen in het netwerk, zoals Rotterdammersvoorelkaar of Youngcapital.nlvoorelkaar.nl. Door slimme koppelingen met gemeenten, bedrijven en jongerenbeweging (YoungImpact) vinden er dagelijks honderden vraag, aanbod én matches plaats.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Facilitaire dienstverlening, Reizen, cultuur & recreatie, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Breda

Andere sociale enterprises in de branche Facilitaire dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •