CloudCuddle

#
CloudCuddle levert een bijdrage aan een inclusieve samenleving door de perfecte bed-tent voor gehandicapte kinderen te verkopen.
Lotte Leufkens, CEO CloudCuddle

CloudCuddle

Een wezenlijke bijdrage leveren aan een inclusieve samenleving. Dat is de missie van CloudCuddle.
Met een betaalbare bedtent die mantelzorgers en zorgprofessionals de rust en bewegingsvrijheid geeft die ze missen.

Buitenshuis slapen met een meervoudig gehandicapt kind geeft stress en gedoe. Bijvoorbeeld omdat daar geen bedbox staat. Logeren bij opa en oma, bij vrienden of op een vakantieadres is vaak onmogelijk. Een CloudCuddle neemt die zorg eindelijk weg. Bedden voor kinderen met een beperking zijn enorm prijzig. CloudCuddle is voortgekomen uit de zoektocht naar een betaalbaar alternatief dat je bovendien makkelijk kunt meenemen. De drijfveer van iedereen die voor CloudCuddle werkt, is de meerwaarde die CloudCuddle brengt in het leven van ouders en mantelzorgers als het gaat om vrijheid, rust, regie en inclusie.

CloudCuddle ontwikkelt momenteel een versie voor kwetsbare ouderen. Zowel voor deze variant als voor de huidige CloudCuddle zoeken we aansluiting bij bedrijven die onze basisstoffen produceren van gerecyclede materialen. Zo voegen we niet alleen waarde toe aan een inclusieve samenleving maar ook aan een duurzame samenleving.

Bekijk hier de video van MaatschapWij waarin Lotte Leufkens van CloudCuddle vertelt over de mobiele bedtent voor gehandicapte kinderen.

Meer weten?
Kijk op de website

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zorg & welzijn
  • Impactgebied Verbeteren van zorg
  • Vestigingsplaats Zeist

Andere sociale enterprises in de branche Zorg & welzijn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •