GeluksBV

#
GeluksBV streeft naar evenwichtige groei die dienstbaar is aan het geluk en de gezondheid van mens en maatschappij.
Carin Cuijpers Geluks BV

GeluksBV

GeluksBV werkt aan het Bruto Nationaal Geluk, ofwel evenwichtige groei dienstbaar aan gezondheid en welzijn van mensen. Want werken aan je geluk, bevordert je gezondheid!

Hoe gek het misschien ook klinkt, geluk valt te trainen. Om deze inzichten en vaardigheden voor veel meer mensen bereikbaar te maken is GeluksBV gestart.

In alles wat GeluksBV doet, staan mensen centraal en werken ze vanuit de positieve gezondheid en de positieve psychologie. In onze aanpak volgen we de principes van social design en werken we altijd in co-creatie met ervaringsdeskundigen, wetenschappers en beleidsmakers.

Ze initiëren sociale innovaties, zoals het programma ‘Lekker in je Vel’ (voor jongeren in het speciaal onderwijs) of onze GeluksCafés; waarin zij mensen leren wat collectief geluk kan doen voor individueel geluk. 

Via lezingen & masterclasses wil GeluksBV zoveel mogelijk mensen inspireren, motiveren en concreet ondersteunen om aan de slag te gaan met wat zij noemen ‘gelukkig gezond’. GeluksBV is altijd op zoek naar partners die hun waarden delen om samen het verschil te maken. Want geluk delen is het vermenigvuldigen.

 

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zorg & welzijn
  • Impactgebied Sociale cohesie, Verbeteren van zorg
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Zorg & welzijn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •