GOAL 3

#
GOAL 3 bied gezondheidswerkers duurzame en gebruiksvriendelijke medische technologie op plaatsen waar dit het meest nodig is.
Niek Versteegde, CEO & Founder GOAL 3

GOAL 3

GOAL 3 is op een missie om kwalitatieve gezondheidszorg beschikbaar te maken voor lage- en midden- inkomenslanden door doktoren en medici te ondersteunen met slimme, betaalbare, robuuste, digitale patienten monitoring systemen.

GOAL 3 is een innovatieve MedTech start-up, met als doel om duurzame impact te maken in de gezondheidszorg in lage en midden inkomenslanden (LMIL). GOAL 3 is geïnspireerd door Sustainable Development Goal 3 van de Verenigde Naties – en het subdoel om het sterftecijfer van pasgeborenen te verminderen. De huidige bottleneck bevindt zich onder andere in het tekort aan goed ontworpen medische apparatuur, de beperkte middelen en een tekort aan hoogopgeleid zorgpersoneel in LMIL. Vandaar dat GOAL 3 zich focust op het ontwikkelen van innovaties die artsen en verpleegkundigen in deze bemoeilijkte omstandigheden in staat stelt patiënten op tijd te behandelen.

GOAL 3 doet dit door slimme, betaalbare patiënten monitoring systemen te ontwikkelen, die gebruikers ondersteunt bij het vroegtijdig automatisch detecteren van kritieke ziekten zoals sepsis en shock. De lange termijn ambitie is om een wereldwijd platform voor verbeterde monitoring van patiënten op te zetten.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Technologie & telecom, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Verbeteren van zorg
  • Vestigingsplaats 's-Hertogenbosch

Andere sociale enterprises in de branche Technologie & telecom

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •