Matz Social

#
Matz Social creëert een duurzame werkrelatie tussen werkgevers met een maatschappelijk hart en werknemers met een ondersteuningsbehoefte.
Martin Kniest, Oprichter Matz Social

Matz Social

De missie van Matz Social luidt als volgt: ‘het creëren van een duurzame werkrelatie tussen werkgevers met een matzschappelijk hart en werknemers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt’.

De aanpak van Matz Social laat zien dat het begeleiden en integreren van werknemers met een overbrugbare afstand tot de arbeidsmarkt heel goed mogelijk is; indien er persoonlijk betrokken en kundige partijen betrokken zijn die als een eenheid opereren. Matz Social richt zich hierbij niet alleen op de werknemer, maar ook op de behoeften van de werkgever door ondersteuning te bieden waar nodig.
Doordat Matz Social alle nodige ondersteuning onder één dak heeft, is het mogelijk voor de betrokken hulpverleners om snel te schakelen en bieden zij de optie tot één aanspreekpunt voor zowel de werknemer als de werkgever.

Daarnaast heeft Matz Social in samenwerking met diverse partners extra aandacht voor o.a. taalontwikkeling, scholing en sport.

Kortom, een organisatie die alle nodige ondersteuning kan bieden om haar kandidaten, op basis van hun persoonlijke wensen en eigen kracht, op alle leefgebieden zo zelfstandig mogelijk te maken. Matz Social werkt de 'afstand' weg door kansen te creëren en te benutten!

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Deventer

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •