NewBees

#
NewBees creëert traineeships voor nieuwkomers bij gemeenten en bedrijven om hen voor te bereiden op een plek in onze samenleving
Annemiek Dresen, Oprichter & algemeen directeur NewBees

NewBees

Making matches that matter, dat is wat NewBees doet. Op basis van talent en ambitie matchen zij nieuwkomers met lokale bedrijven en organisaties. Tijdens het traineeship ontvangen nieuwkomers en werkgevers persoonlijke begeleiding van een NewBees’ matcher (begeleider). Ook biedt NewBees praktische workshops, zowel voor nieuwkomers als werkgevers. Zo creëert NewBees een inclusieve werkplek en zet zij zich in voor een inclusieve samenleving.


De teams van NewBees bestaan voor de helft uit mensen die zelf ooit nieuw in Nederland zijn geweest. Door deze combinatie weet NewBees als geen ander nieuwkomers te matchen en te motiveren. Én plukt NewBees dagelijks de vruchten van een diverse en inclusieve werkvloer.
Onderdeel van NewBees’ werkwijze is het maken en meten van impact. Op nieuwkomers, bedrijven, gemeenten en de samenleving als geheel. NewBees is landelijk actief en werkt nauw samen met Nederlandse gemeenten.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •