The Social Medwork

#
Tot nu toe heeft The Social Medwork duizenden patiënten en artsen in meer dan 80 landen succesvol kunnen helpen toegang te krijgen tot meer dan 8.000 medicijnen.
Sjaak Vink, The Social Medwork

The Social Medwork

The Social Medwork helpt mensen met levensbedreigende ziekten toegang te verkrijgen tot de nieuwste medicijnen die in hun eigen land nog niet zijn goedgekeurd. 

Als sociale vernieuwer streeft Sjaak Vink al jaren naar het creëren van een eerlijker wereldwijd gezondheidszorgsysteem waarin iedereen gelijke behandeling krijgt. Na een succesvolle carrière als ondernemer heeft hij het roer omgegooid om zich te wijden aan het leveren van een bijdrage aan sociale vooruitgang. Hij heeft TheSocialMedwork in 2015 opgericht met als doel mensen in nood over de hele wereld te helpen de nieuwste medicijnen te krijgen die zij nodig hebben wanneer deze medicijnen in hun eigen land nog niet goedgekeurd of beschikbaar zijn.  Hij was in 2012 ook al de naamgever en ceo van myTomorrows en is bestuurslid van diverse patiëntenorganisaties, waaronder de Abigail Alliance for Better Access to Developmental Drugs in Washington D.C. Welke één van de initiatiefnemers was van de spraakmakende nieuwe wetgeving in de Verenigde Staten met betrekking tot toegang voor patiënten in nood tot nieuwe medicijnen, de Right to Try Wet. Sjaak zit ook in de Accelerator Board van de onderzoeksorganisatie Cures Within Reach in Chicago.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zorg & welzijn
  • Impactgebied Sociale cohesie, Intern. ontwikkeling & Fair chain, Verbeteren van zorg
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Zorg & welzijn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •