Possibilize

#
Possibilize organiseert zintuigprikkelende muziekevenementen voor dove en horende jongeren om mensen te triggeren anders te kijken naar beperkingen en obstakels in onze samenleving
Ronald Ligtenberg van Possibilize

Possibilize

Bij Possibilize gaat het om Possibilizing: het denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Talentvolle jongeren die hun beperking als springplank gebruiken voor het volgende level.

Possibilize organiseert zintuigprikkelende muziekevenementen voor dove en horende jongeren, van Sao Paulo tot Sydney, van Finland tot Johannesburg, levert culturele experiences voor en door verstandelijk beperkten bij bestaande events als Parkpop en Mysteryland en organiseert workshops lichaamstaal gegeven door dove trainers voor corporate companies als Deloitte en Barclays Bank.

De beperking vormt steeds de inspiratiebron om dergelijke projecten op te zetten. Possibilize wil mensen triggeren om anders te kijken naar beperkingen en obstakels in onze samenleving. De mogelijkheid van een situatie of het talent van het individu staat centraal en van daaruit worden mensen verrast en geïnspireerd. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Onderwijs, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •