Axent Groen

#
Mensen laten genieten van groen! Dit geldt voor onze opdrachtgevers, onze medewerkers en de gebruikers van groen.
Corine Muggen, oprichter Axent Groen

Axent Groen

Axent Groen is een gespecialiseerd groenbedrijf en behalve vakspecialist een sociale onderneming. Dagelijks zetten medewerkers met of zonder afstand van de arbeidsmarkt zich in op alle terreinen van het groene vakgebied.

Als ervaren en professioneel groenbedrijf is Axent Groen gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groen, bomen, bestrating en alles wat daarbij hoort. In samenwerking met bedrijven, instellingen, woningcorporaties, scholen, gemeenten, maar ook particulieren wordt er gewerkt aan een mooie en gezonde wereld voor de generatie na ons. Axent Groen gaat bewust en spaarzaam om met hun mensen en middelen en het milieu.

Axent Groen levert hoge kwaliteit en biedt toegevoegde waarde in onze onderscheidende aanpak. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid creëren we aantoonbare meerwaarde in arbeidsontwikkeling. Middels professionele begeleiding en passende werkplekken werken de medewerkers -met of zonder arbeidshandicap- aan advies, beheer en onderhoud van diverse projecten in het groen. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Bouw & onroerend goed, Zakelijke dienstverlening, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Enschede

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •