Herberg Welgelegen

#
Herberg Welgelegen biedt dagbesteding aan ouderen met geheugenklachten en (jong) volwassenen voor wie een plek op de reguliere arbeidsmarkt niet vanzelfsprekend is.
Martin Noort, Bedrijfsleider

Herberg Welgelegen

Een uniek concept waarin professionele zorg en Horeca samenkomen. Waar niemand buitenspel wordt gezet, maar in zijn kracht. Waar gemeenschap en zorg zich weer verbinden.

2 maart 2015; Herberg Welgelegen opent haar deuren. Gevoed door innerlijke noodzaak en een eerlijk verlangen naar goede zorg. Betere zorg, betaalbaar voor iedereen. Zorg gegeven vanuit een omzien naar elkaar. Los van targets of overdosis aan regelgeving en bedrijfsstructuren. Professionele zorg, voortgestuwd door passie en ingekleurd met het hart.

Herberg Welgelegen noemt zichzelf een huis. Een huis met karakter, gevestigd in een prachtig pand direct gelegen aan de Rijn. Ze biedt dagbesteding aan ouderen met geheugenklachten én aan jongeren voor wie een plek op de reguliere arbeidsmarkt niet zo vanzelfsprekend is.  Haar gastenlijst wordt verder ingevuld met zowel de zakelijke als de recreatieve klant. Hotel en vergaderlocatie worden professioneel vormgegeven en geven bovendien direct bestaansrecht aan de zorg.

Herberg Welgelegen; een huis waar de waard zijn gasten kent. Wiens idealen in hoofdletters op de muren van het verlangen geschreven staan. Met hartstocht voor maatschappelijk en duurzaam ondernemen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Verbeteren van zorg
  • Vestigingsplaats Valkenburg

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •