Budlr

#
Ons platform versnelt de hulp aan mensen met financiële zorgen, zowel preventief als curatief.
Anco Galesloot, DGA Budlr

Budlr

Er zijn in Nederland 600.000 huishoudens met problematische schulden en meer dan 1.500.000 huishoudens die financieel kwetsbaar zijn. De hulp voor die mensen is ontoereikend. Budlr helpt inwoners en werknemers financieel fit te worden of te blijven. Dat doen we voor op twee manieren.

 

Technologie ter versnelling van financiële zorg

De huidige financiële zorg door o.a. gemeenten en bewindvoerders wordt gekenmerkt door papieren rompslomp. Met ons platform verzamelen financieel zorgverleners geautomatiseerd alle relevante gegevens van o.a. de bank, belastingdienst en overheid. De inwoner en de hulpverlener werken samen in een digitaal dossier om zo snel mogelijk alle relevante informatie compleet te krijgen en de juiste analyse te maken. Zo hebben ze veel sneller inzicht in de financiële positie en of iemand bijvoorbeeld recht heeft op toeslagen. Dit maakt de hulpverlening sneller en efficiënter. Ons platform is gekoppeld aan andere systemen binnen de keten van hulpverlening. Hierdoor kunnen gemeenten, kredietbanken en bewindvoeringskantoren de verzamelde gegevens gelijk zelf gebruiken of doorspelen aan een opvolgende instantie of afdeling.

 

Persoonlijke dienstverlening aan werknemers

De impact van schulden landen voor een groot deel bij werkgevers. Werknemers met schulden zijn immers vaker ziek of zijn minder gelukkig en productief. Daarom biedt Budlr werkgevers één loket voor werknemers met beginnende of vergaande financiële zorgen. Naast de voordelen van haar technologie biedt Budlr persoonlijke ondersteuning, zodat werknemer contact kan zoeken met één van onze Budlrs. De dienstverlening is anoniem, zodat we de drempels verlagen om hulp te zoeken. Al onze Budlrs zijn met zorg geselecteerd en hebben allemaal veel ervaring en kennis op het gebied van financiële zorg. Bovendien kunnen we door ons netwerk en technische infrastructuur werknemers veel sneller helpen dan wanneer zelf de route naar hulp moeten afleggen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Financiële dienstverlening, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •