English

Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Kunstuitleen Beeldend Gesproken (sinds 1992) is gespecialiseerd in hedendaagse kunst van professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. De meesten hebben kunstacademie gedaan, sommigen zijn autodidact, allen zijn gepassioneerde kunstenaars.

Een klant: 'Het is gewoon een hele mooie collectie en er is veel te kiezen. Maar dat het een bijzondere groep kunstenaars betreft, is voor mij absoluut een meerwaarde'.

Onze collectie is breed. We hebben werk in allerlei stijlen en technieken: schilderijen, tekeningen, fotografie, etsen, linosnedes en beeldhouwwerk in brons en steen. Er komen voortdurend nieuw werken en nieuwe kunstenaars bij.

We leveren kunst aan bedrijven, organisaties en aan particulieren uit het hele land. Een vrijblijvend inrichtingsadvies hoort daar vanzelfsprekend bij. Transport en ophangen verzorgen we zonodig graag voor onze klanten. Maar we doen meer. Onze kunstenaars geven workshops voor teams en vriendengroepen. Ook voor werk in opdracht kunt u bij ons terecht: portretopdrachten, bijzondere relatiegeschenken voor bedrijven een kunstwerk speciaal voor uw locatie.

Op www.beeldendgesproken.nl staat de hele collectie en alle nieuws.

U bent ook welkom in onze galerie in Amsterdam.

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening