Heroyam

#
"Heroyam is dé sociale arbeidsbemiddelaar en matcht het onbenut arbeidspotentieel van nieuwkomers als vluchtelingen, asielzoekers en statushouders met werkgevers door heel Nederland."
Hans Drijver, Bart Dikkeschei & Ivo Nauta, Co-Founders Heroyam

Heroyam

Heroyam is dé sociale arbeidsbemiddelaar voor nieuwkomers in Nederland. Heroyam zet zich in om alle nieuwkomers te helpen integreren op de Nederlandse arbeidsmarkt.

 

Heroyam is begin 2022 opgericht door drie vrienden met als doel Oekraïense vluchtelingen die naar Nederland zijn gekomen aan een baan te helpen. Sinds de oprichting heeft Heroyam honderden mensen die uit Oekraïne gevlucht zijn geholpen om een baan in Nederland te vinden. Zo is de missie van Heroyam geboren: om alle nieuwkomers in Nederland op een sociale manier naar werk t. Bie begeleiden. Hierbij doneert Heroyam 100% van onze winst aan goede doelen. Zo zorgen ze ervoor er zoveel mogelijk geld terug geïnvesteerd wordt in de ontwikkeling van de flexkrachten. Na intensieve begeleiding voor zowel de werknemer als de werkgever is het doel altijd een succesvolle en duurzame overname door de opdrachtgever.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Zwolle

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •