Studio Stoofpot

#
Studio Stoofpot helpt organisaties om inclusiever te worden.
Randy van Boxtel en Lisa Jansen, Oprichters 'Studio Stoofpot'

Studio Stoofpot

Studio Stoofpot is een consultancy- en sprekersbureau dat zich volledig richt op inclusie. Ze zijn er voor organisaties die weten dat inclusie een belangrijk onderwerp is, maar nog niet weten hoe ze zelf een inclusieve(re) organisatie kunnen worden.

 

Vanuit hun overtuiging dat diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid onmisbaar zijn voor iedere organisatie, helpt Studio Stoofpot organisaties door het hele land om werk te maken van inclusie op een manier die bij hen past. Met workshops, trainingen, lezingen, incompany trajecten en advies: het is maar net wat jouw organisatie op dat moment nodig heeft. Hierbij zet Studio Stoofpot hun consultants, workshopleiders, trainers en sprekers in die theoretische kennis combineren met geleefde ervaring. Voor ieder inclusievraagstuk is er de juiste expert in huis.

Of je nu op zoek bent naar antwoord op een brandende inclusievraag, een spreker om inclusie (opnieuw) op de kaart te zetten binnen je organisatie, een workshop over (een subonderwerp van) inclusie of een leertraject op maat wilt laten ontwikkelen: Studio Stoofpot helpt je er graag bij.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Eindhoven

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •