Calibris Advies

#
Calibris Advies creëert kansen voor mensen die zelf moeilijk aan het werk komen.
Frank Braaksma, oprichter Calibris Advies

Calibris Advies

Calibris Advies werkt iedere dag om voor (toekomstige) medewerkers op mbo-niveau de kloof naar een relevant en waardevol beroep te overbruggen.

Calibris Advies creëert kansen voor mensen die zelf moeilijk aan het werk kunnen komen of uit opleiding of werk dreigen te vallen. De economische en maatschappelijke betekenis van deze (toekomstige)medewerkers op mbo-niveau is van een niet te onderschatten waarde. Ze geloven in hun talenten en de toegevoegde waarde die zij op de arbeidsmarkt hebben.

Calibris biedt praktische leer- en werkoplossingen die aansluiten bij deze doelgroep, waarbij leren en werken één zijn. Dit krijgt onder andere vorm in wijkleerbedrijven, waarin mensen met een afstand tot werk en studenten een opleiding krijgen en werkervaring opdoen. Tijdens de opleiding helpen de deelnemers kwetsbare wijkbewoners (ouderen, zieken, en jonge gezinnen). Waardoor er een win-win situatie ontstaat voor zowel de leerlingen als de wijkbewoners. Naast het Wijkleerbedrijf biedt Calibris Advies nog meer leer– en werkoplossingen zoals beroepennavigatie, WelSlagen, Beroepspraktijkvorming en de Calibris Academie. ;​​​​​​

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Onderwijs, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Bunnik

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •