Peer Accountants

#
Peer Accountants schept betaalde vaste banen op onze kantoren voor hoogopgeleid talent dat een steuntje in de rug nodig heeft.
Otto Reuchlin, Oprichter Peer Accountants

Peer Accountants

Peer Accountants schept vaste betaalde banen voor getalenteerde bachelors en masters accountancy/belastingrecht die een steuntje in de rug nodig hebben.

Hoffelijk is het sleutelwoord. Hoffelijk naar jou, hoffelijk naar elkaar. Peer Accountants ondersteunt betrokken ondernemers bij de boekhouding, belastingen, organisatie en bij procesautomatisering. Jij onderneemt, zij zorgen dat je basis in huis op orde is. Peer Accountants heeft lokaal, nationaal en internationaal werkende klanten.

De klanten willen resultaatgericht werken én betekenisvol zijn in de samenleving. Peer Accountants heeft zelf ook een missie. Een groot deel van hun team bestaat uit hoogopgeleid talent dat een steuntje in de rug nodig heeft. Talent met een fysieke handicap, met autisme, of een achtergrond als vluchteling (statushouder). Als klant sla je een dubbelslag: je krijgt professionele ondersteuning van een toegewijd team én je schept banen bij Peer Accountants. Geen doorstroomtrajecten, maar gewoon betaalde vaste dienstverbanden. De meeste collega's werken bij Peer Accountants op kantoor. Maar heb je op je eigen kantoor tijdelijk extra brains nodig in je administratie? Peer Accountants detacheert nu ook!

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Financiële dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •