BYCS

#
BYCS ontwikkeld innovatieve manieren om mensen meer te laten fietsen in steden wereldwijd.
Maud de Vries, oprichter BYCS

BYCS

Met grootschalige innovaties en wereldwijde programs met grote community impact, werkt BYCS aan schonere, gelukkigere en gezondere mensen en een betere wereld.

Wat fietsen doet voor steden en regio's over de hele wereld raakt aan maar liefst 13 van de 17 Sustainable Development Goals. Van die enorme impact is BYCS zich maar al te goed bewust. Onder de noemer ‘50by30’ is het doel 50% van alle trips in steden op de fiets te laten plaatsvinden in 2030. Daartoe bedenkt, ontwikkelt en initieert BYCS grote ideeën die de wereldwijde shift versnellen van auto-gerichte steden naar steden die meer op de mens gericht zijn. Impact wordt onder andere bereikt middels het internationale Bicycle Mayor netwerk, de indrukwekkende Bicycle Architecture Biennale, de BYCS Lab, programma’s als BYCS to Work, en innovaties zoals de BikeStop.

 In samenwerking met (inter)nationale partners ondersteunt BYCS steden wereldwijd om fietsvriendelijker te worden door verbetering van infrastructuur, beleving en gedrag ter stimulering van een lokale fietscultuur. Ook je stad veranderen? Begin bij de fiets!

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: Duurzaam, Fietsen, milieu

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •