The Social Handshake

#
Een Social Handshake is een synoniem voor ‘goed doen’. Als je actief bijdraagt aan een betere wereld, dan heb je een Social Handshake!
Sandra van Beest, Founder & Managing Director The Social Handshake

The Social Handshake

Vaak zijn er drempels, komt het er niet van, of denken we er simpelweg niet aan. Daarom is er The Social Handshake. The Social Handshake maakt goed doen makkelijk. Zo kunnen we samen méér bijdragen aan een betere wereld!

Een Social Handshake is een synoniem voor ‘goed doen’. Er zijn veel manieren om iets goeds te doen voor een betere wereld. Men kan bijvoorbeeld geld geven, vrijwilligerswerk doen of op een andere manier iets goeds doen. Als je actief bijdraagt aan een betere wereld, dan heb je een Social Handshake.

LoonGift is een dienst van The Social Handshake. Met LoonGift doe je vanzelfsprekend iets goeds met je loon. Met LoonGift kun je een maandelijkse gift doen aan goede doelen waar jij om geeft, automatisch en direct vanuit je salaris. Én je kunt maximaal belastingvoordeel ontvangen: het kost bijvoorbeeld €10,- om €16,- te geven! LoonGift is nieuw in Nederland, maar wist je dat LoonGift ('Payroll Giving') al een groot success is in het VK, in de VS én in Australië?

Your kindness counts!

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening, Financiële dienstverlening, Technologie & telecom
  • Impactgebied Intern. ontwikkeling & Fair chain, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •