Chainable

#
Chainable werkt aan een ketenverandering in de keukensector zodat keukens nooit afval worden.
Simon Rombouts, Co-founder Chainable

Chainable

Met hun circulaire en modulaire keukens én businessmodel houdt Chainable grip op materiaal- en energieverbruik; circulariteit en ontzorging middels Kitchen-as-a-Service.

Wist u dat de Nederlandse huursector alleen al voor 40000 ton aan keukens afdankt, en dat keukens zelden de verwachte levensduur halen? Chainable zet een ketenverandering in gang en maakt een einde aan afval in de keukensector. Chainable heeft een losmaakbare, modulaire en circulaire keuken ontwikkeld voor de zakelijke markt die nooit afval wordt.

Chainables vrijstaande keuken is nu 82% circulair, energiezuinig en wordt sociaal verantwoord geproduceerd en al de toeleveranciers nemen hun componenten terug voor hergebruik. Door de unieke klikbare frameconstructie met geïntegreerde achterwand is de keuken robuust, vrijstaand en gebruikt tot 47% minder plaatmateriaal.

Chainable voorkomt zo een hoop ‘gedoe’ en kan snel monteren en demonteren en door het design en de modulariteit kunnen ze de keuken in gebruik aanpassen, verplaatsen en gemakkelijk repareren.

Chainable zet de keukens in de markt als Kitchen-as-a-Service, met ontzorging van service & onderhoud, waarbij er grip wordt gehouden op materialen en energieverbruik. U kunt bij Chainable een keuken huren of kopen middels een terugkoopverklaring.

Chainable gaat niet alleen uit van de aanschafprijs van een keuken, maar van een Total Cost of Ownership benadering en zodoende hoeft er na 20 jaar alleen de ‘schil van de keuken’ vervangen te worden. Dit geeft een groot toekomstig voordeel.

Chainable gaat dus verder waar de lineaire keuken stopt. Samen met de keten zijn ze op weg naar een 100% circulaire keuken waarin ze een lange levensduur kunnen garanderen. Doet u met ze mee circulair de standaard te maken?

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Bouw & onroerend goed, Energievoorziening, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Gilze

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •