Sumthing

#
Sumthing bespoedigt natuurherstel door impact zichtbaar en tastbaar te maken.
Mike Odenhoven (CEO, Strategy & Product), Gijs Schuringa (Growth & Partnerships) en Guido de Rooij (Technology & Operations), Sumthing

Sumthing

Sumthing is een digitaal platform waar je kunt bijdragen aan de beste natuurherstelprojecten en het resultaat van jouw bijdragen kunt zien.

Op een verjaardag kreeg Mike de vraag bomen te planten als cadeau, waarna hij online hier mee aan de slag ging. Nadat het geld was overgemaakt ontving hij een digitaal certificaat dat het 'gelukt' was. Het was niet zichtbaar wie dit had gedaan, of waar, of wanneer. Met de technologie van tegenwoordig moet dit toch beter kunnen? Uit deze teleurstellende ervaring is het idee van Sumthing geboren.

Sumthing is een regeneration-as-a-service platform: bedrijven en individuen kunnen op eenvoudige wijze bijdragen aan zorgvuldig uitgezochte projecten die de natuur op onze planeet herstellen. Via het platform kunnen deze projecten vervolgens het resultaat van hun werk zichtbaar terugkoppelen aan diegene die hun werk mogelijk maken. Bijvoorbeeld via beelden, video, GPS-coördinaten en zelfs satellietbeelden.

Door positieve impact op de planeet inzichtelijk te maken geloven wij erin dat we mensen en bedrijven bewuster kunnen maken van de potentie die zij hebben om bij te dragen aan het herstellen van de natuur. Daarnaast kunnen we door onze digitale aanpak organisaties helpen om impact te integreren in bestaande bedrijfsprocessen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Technologie & telecom, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Voedseltransitie & natuurbehoud
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Technologie & telecom

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •