Copper8

#
Copper8 realiseert ambitieuze circulaire projecten en brengt hiermee de circulaire praktijk écht in de praktijk.
Cécile van Oppen, oprichter Copper8

Copper8

Copper8 brengt de circulaire economie in praktijk. Dit doen zij door ambitieuze circulaire projecten te realiseren in de fysieke omgeving waarin wij leven. Zichtbare projecten die anderen inspireren en aanzetten tot actie.

Duurzaamheid wint terrein. Gelukkig, maar het is nog niet genoeg. Lang niet genoeg om de uitdagingen waar we voor staan op te lossen. Onze aardbol smeekt om mensen met visie, die hun handen uit de mouwen steken.

Copper8 is een groep fanatiekelingen die elke dag keihard werkt aan duurzame projecten. Zij adviseren en ondernemen. Zorgen voor innovatie van proces tot aan techniek.

Omdat het Copper8 om een betere wereld gaat, is resultaat het allerbelangrijkst. Ieder project weer. Ze gaan terug naar de essentie. Vragen ‘waarom?’ net zo lang tot het antwoord klopt. Ook aan zichzelf.

Copper8 laat zien dat de circulaire economie meer is dan een technische uitdaging. Willen we radicaal innoveren, dan moeten economische modellen ook radicaal omgegooid worden. Copper8 pioniert hierin dagelijks, want ze zijn ervan overtuigd dat een traditioneel adviesbureau niet past in de economie zoals zij deze ambiëren.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •