TalentTwist

#
Doorbreek barrières, ervaar de meerwaarde. Neem bewust mensen met autisme in dienst. Ook buiten de IT.
Ronald van Vliet, Oprichter TalentTwist

TalentTwist

TalentTwist werft en selecteert bewust mensen met de kracht van autisme en motiveert bedrijven om hun vacatures, ook buiten de IT, voor hen open te stellen.

Barrières om aan het werk te komen zijn onjuiste vooroordelen over autisme. Zo zouden de hoogopgeleiden alleen in de IT kunnen werken. Autisme wordt op voorhand als moeilijk gezien.

Met als gevolg dat 53% van de volwassenen thuis zit (rapport NAR 2020), zonder uitzicht op betaald werk, ondanks een goede opleiding op mbo, hbo of wo niveau. Zij kunnen hierdoor hun ambities en dromen niet waarmaken. Dit terwijl zij door specifieke talenten in het werk juist extra waardevol kunnen zijn.

TalentTwist motiveert bedrijven om barrières te doorbreken en vacatures ook voor hen open te stellen, gebaseerd op (deels) thuiswerken. Denk aan beroepen als tekstschrijver, vertaler, boekhouder, illustrator, SEO-specialist, webdesigner. Al het denkbare werk wat je vanachter een beveiligde internetverbinding kunt uitvoeren.

TalentTwist werft de juiste personen en ondersteunt een ieder ook na de match. Waar iemand goed in is of juist moeite mee heeft, verschilt per persoon. Het team van TalentTwist brengt jarenlange specifieke werkgeverservaring met deze doelgroep mee.

Statutair is TalentTwist opgericht volgens de Code Sociale Ondernemingen. Alleen samen bereik je meer impact en kun je meer dromen helpen waarmaken.

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Gouda

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •