Specialisterren

#
Duurzaam ondernemen is investeren in mensen. De kunst is om maatschappelijke duurzaamheid ook economisch rendabel te laten zijn. Dan heb je winst voor iedereen. Dat is wat wij doen.
Sjoerd van der Maaden oprichter Specialisterren

Specialisterren

Specialisterren is de specialist als het gaat om testen van software voor websites, webshops en mobile apps. Alle testconsultants van Specialisterren hebben een vorm van autisme.

Specialisterren is een succesvolle social enterprise met een missie. Zij bieden mensen met autisme boeiend en duurzaam werk. De testconsultants van Specialisterren zijn flexibel inzetbaar en testen beter en sneller dan de gemiddelde tester. Met hun oog voor detail, precisie, vasthoudendheid en accuratesse maken zij het verschil. Van geautomatiseerd testen, Testing on demand tot testmanagement: Specialisterren biedt hoogwaardige ICT dienstverlening en computersoftwaretesten. In hun bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met het autisme van de medewerkers door aan te sluiten bij hun talenten en capaciteiten. De medewerkers vormen echt het hart van het bedrijf. Door deze opzet creëert Specialisterren winst voor iedereen: een goed product voor de klant en een baan voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Specialisterren ontving daarvoor als eerste ICT-onderneming de hoogste erkenning op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Specialisterren, economisch gezond en honderd procent sociaal.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Media, journalistiek & ICT, Zakelijke dienstverlening, Zorg & welzijn
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Utrecht

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •