Wij zijn MEO

#
MEO laat zien dat je succes in de wereld van media en ondersteuning kunt combineren met positieve maatschappelijke impact.
Joost van der Burght MEO

Wij zijn MEO

MEO maakt klanten blij met media-, backoffice- en frontoffice-diensten. Daarmee zorgt de onderneming voor betaalde banen voor ongezien talent.

 

MEO verzorgt media-, backoffice- en frontoffice-diensten, zoals online marketing, webdesign, contentmarketing, filmproductie, grafische vormgeving, bestuursondersteuning en leden- en donateursadministratie. Deze diensten zijn een middel om een doel te bereiken: een andere arbeidsmarkt. MEO is innovatief, creatief en wil de wereld net een beetje mooier maken, door te laten zien wat een media- en ondersteuningsbureau kán zijn en wat een werkgever zou móéten zijn. Als sociale onderneming heeft MEO maatschappelijk rendement vooropstaan: door te zorgen voor betaalde banen voor ongezien talent. Hoewel MEO daar natuurlijk graag over vertelt, is sociaal ondernemen méér dan verhalen vertellen. MEO onderneemt écht anders, maakt zijn maatschappelijke winst concreet en is daar transparant over. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Media, journalistiek & ICT, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Alkmaar

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •