EMTEK Ergonomics

#
EMTEK Ergonomics maakt maatwerk bureaustoelen voor mensen die vanwege formaat, pijn, of andere beperkingen niet goed op standaard bureaustoelen kunnen zitten.
EMTEK Ergonomics

EMTEK Ergonomics

EMTEK Ergonomics maakt maatwerk bureaustoelen voor mensen die vanwege formaat, pijn, of andere beperkingen niet goed op standaard bureaustoelen kunnen zitten. Daarnaast leiden zij gezondheidsprofessionals op tot Zitcoach, waardoor ze beter in staat zijn om zitproblematiek te behandelen.

Als lange man met rugklachten kon Elmo Lodewijks geen goede bureaustoel vinden om zijn kantoorwerk te verrichten. Daarom besloot hij in 1996 om samen met een technisch compagnon een bureaustoel voor lange mannen te ontwikkelen. Een maand later kreeg hij een aanvraag voor een smalle dame van 1 meter 50. Voor haar was juist elke stoel te lang en te breed. Hierdoor ontstond het idee om bureaustoelen op maat te maken. 
Meer dan twintig jaar later is EMTEK in Nederland en België de absolute specialist voor het oplossen van zitproblematiek op kantoor. Het bedrijf heeft inmiddels tienduizenden mensen met meer dan tweeduizend verschillende lichamelijke klachten geholpen met een op maat gemaakte bureaustoel. Bovendien is het stokje intussen overgenomen door dochter Mimi en zoon Roderick die het oplossen van zitproblematiek met dezelfde passie voortzetten.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Grootebroek

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •