GROVER underdogs

#
"GROVER underdogs gelooft dat het najagen van 'normaal' iemands potentieel kan remmen. Wij streven naar een omgeving waarin medewerkers zichzelf kunnen zijn en ontwikkelen."
Giedo Lankhorts, Oprichter GROVER underdogs

GROVER underdogs

GROVER underdogs biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk in het vakgebied Data en IT. Het bedrijf biedt scholing, werkervaring en betaald werk.

 

GROVER underdogs is spontaan ontstaan. Giedo Lankhorst, oprichter van wat toen nog GROVER advies heette, werkte jarenlang als zzp’er in Business Intelligence en data-analyse. In 2021 kreeg hij de vraag of hij misschien ‘een soort stageplek’ had voor iemand die al lang thuis zat.

Het probleem van thuiszittenden die wel willen werken maar niet aan de slag komen bleek groot. Maar ook de vraag naar professionals voor dataverwerking en informatiemanagement bleek groot. Toen het probleem ontdekt was, zag GROVER ook gelijk een nieuw doel: mensen in dienst nemen.

GROVERs dienstverlening helpt organisaties om datagredreven te werken, met schone informatiehuishouding. Tegelijkertijd creëert GROVER kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van een toegankelijke en ondersteunende werkvloer.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Media, journalistiek & ICT, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Gouda

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •