Race Against Waste

#
Race Against Waste inspireert en activeert iedereen om mee te doen aan het versnellen van de transitie naar een circulaire economie.
Timmy de Vos, oprichter

Race Against Waste

Race Against Waste organiseert actie-campagnes die iedereen inspireren en activeren om mee te doen aan het versnellen van de transitie naar een circulaire economie.

Race Against Waste gaat voor een leefbare wereld, voor iedereen. Niet alleen wij verdienen dit. Ook alle dieren, de natuur, alle mensen op de wereld én komende generaties verdienen het om op een leefbare aarde te leven. Wij geloven dat we dit samen kunnen bereiken. Daarom bieden wij praktische oplossingen om zelf aan de slag te gaan. We laten zien dat het ontzettend leuk en gemakkelijk is om bij te dragen aan de transitie naar een circulaire economie!

Dit doen we door onze actie-campagnes, de E-waste Race, Textiel Race en Energy Race. We combineren educatieve lesprogramma's met campagnes waarbij kinderen de wijk actief betrekken om minder te consumeren, energie te besparen, meer te repareren en hergebruiken en om in te zamelen wat afgedankt is!

 

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Onderwijs, Zakelijke dienstverlening, Deeleconomie, Facilitaire dienstverlening
  • Impactgebied Sociale cohesie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Eindhoven

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •