DropOuts

#
DropOuts is een eigenzinnig en creatief bureau dat werkt met jongeren waarvan een deel een afstand tot de arbeidsmarkt heeft.
Antoinette de Ridder, DropOuts

DropOuts

DropOuts is een jong, eigenzinnig, streetwise creatief bureau dat altijd een stapje extra zet voor de klant. We zijn een social enterprise dat bestaat sinds 2014. Het team bestaat uit jongeren tussen de 18 en 30 jaar oud, waarvan een deel meer een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Bij ons staat duurzaam ontwikkelen van creatief talent centraal. Wij bieden talenten een betaalde baan. We werken niet met subsidies.

We hebben veel ervaring met on- en offline communicatiematerialen. En dat is niet alles: we zijn ook goed in het ontwerpen en realiseren van een nieuwe website of huisstijl, het creëren van (online) folders en (e-)magazines, het schrijven van teksten en het opzetten van een online en/of social media campagne. Oftewel: met ons kun je alle kanten op. We zijn creatief, snel en voordelig. We maken graag kennis!

Wat wij kunnen bieden: Concepten & campagnes, grafische vormgeving/huisstijl, social media campagnes, animaties en videoproducties, online advertenties, websites, drukwerk en copywriting.

Een greep uit onze klanten: COOP, DA Drogisterij, KRO-NCRV, Nederlandse Stichting voor Het Gehandicapte Kind, Postcodeloterij, Prinsenstichting, SVH Opleidingen

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Media, journalistiek & ICT, Reizen, cultuur & recreatie, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •