VitalCampus

#
VitalCampus regelt alle administratieve randzaken voor jouw business en tegelijkertijd helpt VitalCampus mensen van bank naar een administratieve baan.
Jan Willem Faessen, mede-eigenaar

VitalCampus

Wij helpen (sociale) bedrijven met buitengewone administratieve werkzaamheden. Wij regelen alle administratieve randzaken voor jou en tegelijkertijd helpen wij samen mensen van bank naar een administratieve baan.

VitalCampus biedt bedrijven volledige administratieve ondersteuning. Geen administratief proces of administratie is probleem om door de buitengewone administrateurs van VitalCampus te laten uitvoeren. Je kunt hierbij denken aan financiële-, salaris, personeel of client/deelnemersadministratie maar ook aan het aannemen van de telefoon, het administratief afhandelen van online betalingen of het aannemen en verwerken van orders. Ook faciliteren de ervaren ondernemers groei door bedrijfsmatige business coaching. Bij de start of na enige jaren.

De buitengewone administrateurs van VitalCampus zijn met recht buitengewoon te noemen. VitalCampus helpt terwijl ze jou administratief klus klaren 'mensen met afstand tot de arbeidsmarkt' (als dat volgens VitalCampus al bestaat) aan een baan. Deze buitengewone administrateurs volgen vaak een opleiding om daarna duurzaam op de arbeidsmarkt uit te stromen in het reguliere bedrijfsleven.

Voor de ondernemers achter VitalCampus was het slikken toen ze besefte dat er zoveel kanjers in de kaartenbakken zitten bij het UWV. Vele gaven aan dat garantie op kwaliteit (door ervaring of opleiding) en goede kans op continuïteit vaak werkgevers weerhoudt van mensen vanuit een UWV situatie aan te nemen. Hoe mooi is het dat VitalCampus nu ondernemers ontzorgt en tegelijkertijd mensen helpt met een hernieuwde stap op de arbeidsmarkt?

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Financiële dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Rotterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •