Swink

#
Swink is een buitengewoon content- en databureau die bewust werken met mensen met autisme: omdat ze heel goed zijn in het werk dat ze doen.
Niels van Buren, Swink Webservices

Swink

Swink is een buitengewoon content- en databureau dat de kennis en kwaliteiten van mensen met autisme inzet. Swink richt zich voornamelijk op zorg- en overheidsorganisaties zoals het Erasmus MC, het Amsterdam UMC, de gemeente Amsterdam en VNG.

De medewerkers van Swink hebben minimaal een HBO+-denkniveau en zijn ieder een expert in hun vakgebied. Of dat nou de technische skills zijn rondom dataverwerking, kennis van alle ins en outs van SEO of jouw website toegankelijk maken.

Ze verrassen hun klanten regelmatig doordat zij een andere informatieverwerking hebben. Hun focus ligt bijvoorbeeld vaak op de details. Daardoor zijn ze zeer goed in secuur en gestructureerd werken. Het resultaat? Overzichtelijke dashboards waarmee je direct datagedreven beslissingen kunt nemen, snelle en zorgvuldige ondersteuning bij het overzetten of beheren van je webcontent. Ook schrijven ze heldere en vindbare webteksten. Online dienstverlening en autisme is daarom een uitstekende combinatie, zo vinden ook haar klanten.

Swink is een B Corp en in het bezit van het PSO 30+-certificaat. Door je opdrachten aan Swink te gunnen, krijg je de hoogste kwaliteit dienstverlening, geef je invulling aan je SROI-verplichting én draag je bij aan duurzaam betaalde banen voor mensen met autisme.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Media, journalistiek & ICT, Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Media, journalistiek & ICT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •