ZustainaBox

#
ZustainaBox gelooft dat elke duurzame keuze telt en wil zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren vaker te kiezen voor Duurzaam, Anders, Minder en Natuurlijk onder het motto: DAMN, It's that easy.
Manon van Leeuwen, oprichter Zustainabox

ZustainaBox

ZustainaBox heeft een missie. Zoveel mogelijk mensen inspireren vaker te kiezen voor Duurzaam. Voor Anders. Voor Minder. Voor Natuurlijk. Voor producten van ondernemers die mens & milieu centraal stellen bij alles wat ze doen.

Wij verleiden je vaker anders te kiezen door de beste eco producten te selecteren en ze aantrekkelijk te verpakken in een cadeaubox. We stimuleren werkgevers zo om groen en goed te geven. Zo belonen ze werknemers, inspireren hen én verkleinen de voetafdruk van hun medewerkers. Wij maken van duurzaam leven graag een feest.

Je kan als consument (werknemer) je footprint enorm verkleinen door producten uit je dagelijks leven te vervangen door eco varianten. Beter voor je lichaam en moeder aarde. En dat laten wij graag zien.

We toveren die big smile op je gezicht bij het openen van de box. We prikkelen al je zintuigen door jou de producten te laten zien, voelen, proeven en ruiken. Als klap op de vuurpijl vertellen we de verhalen achter de duurzame producten van de eco ondernemers uit de box: onze ZustainaPartners. Zo verleiden we mensen voortaan te kiezen voor anders en duurzaam.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Voedseltransitie & natuurbehoud, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Vierpolders

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •