Kunstuitleen Beeldend Gesproken

#
Kunstuitleen Beeldend Gesproken is gespecialiseerd in hedendaagse kunst van professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. 
José Schiphorst, Directeur Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Kunstuitleen Beeldend Gesproken

Kunstuitleen Beeldend Gesproken (sinds 1992) is gespecialiseerd in hedendaagse kunst van professionele kunstenaars met een psychiatrische achtergrond. De meesten hebben kunstacademie gedaan, sommigen zijn autodidact, allen zijn gepassioneerde kunstenaars.

Een klant: 'Het is gewoon een hele mooie collectie en er is veel te kiezen. Maar dat het een bijzondere groep kunstenaars betreft, is voor mij absoluut een meerwaarde'.

Onze collectie is breed. We hebben werk in allerlei stijlen en technieken: schilderijen, tekeningen, fotografie, etsen, linosnedes en beeldhouwwerk in brons en steen. Er komen voortdurend nieuw werken en nieuwe kunstenaars bij.

We leveren kunst aan bedrijven, organisaties en aan particulieren uit het hele land. Een vrijblijvend inrichtingsadvies hoort daar vanzelfsprekend bij. Transport en ophangen verzorgen we zonodig graag voor onze klanten. Maar we doen meer. Onze kunstenaars geven workshops voor teams en vriendengroepen. Ook voor werk in opdracht kunt u bij ons terecht: portretopdrachten, bijzondere relatiegeschenken voor bedrijven een kunstwerk speciaal voor uw locatie.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Zakelijke dienstverlening
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Zakelijke dienstverlening

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •