Starters4Communities

#
Starters4Communities werkt met jong talent aan maatschappelijke innovatie en een sociaal ondernemende samenleving.
Manon Becher Starters4Communities

Starters4Communities

Starters4Communities versterkt de kansen van starters op de arbeidsmarkt en de impact, duurzaamheid en het bereik van bottom-up wijkinitiatieven.

Starters4Communities biedt starters op de arbeidsmarkt training en werkervaringstrajecten in sociaal ondernemen en bottom-up wijkontwikkeling. Op deze manier brengen ze nieuwe kennis, talenten en creativiteit naar lokale communities. Samen werken de starters, bewoners en andere belanghebbenden aan een betere buurt. Bottom-up, maatschappelijke verandering dus! Samen staan we sterker.

Starters4Communities is opgericht omdat er teveel potentieel wereldverbeteraars niet op hun plek zitten. Heel veel jonge mensen willen een bijdrage leveren aan een betere wereld, maar weten niet goed hoe. De sociale sector ondergaat een transitie en de banenmarkt zit op slot. Starters4Communities gelooft in het talent van jonge professionals om het verschil te maken voor een betere toekomst voor morgen. Zij leggen de verbinding tussen wat er al is en wat er zou kunnen zijn. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Onderwijs
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •