Jobstap

#
Jobstap is een integratie- en jobcoachorganisatie die mensen een arbeidsbeperking kansen biedt.
Ton van Trienen, oprichter Jobstap

Jobstap

Stichting Jobstap is een erkende integratie- en jobcoachorganisatie. Jobstap ziet het als haar taak om een lans te breken voor mensen met een beperking.

Jobstap gelooft dat iedereen wil meedoen in de maatschappij. Dat iedereen zijn talenten wil inzetten en wil bouwen aan een toekomst met perspectief, ook als er sprake is van een arbeidsbeperking. 

Jobstap begeleidt al sinds het jaar 2000 Wajongers met een arbeidsbeperking en een overbrugbare afstand  tot de arbeidsmarkt, die op zoek zijn naar passende arbeid die aansluit bij hun ambitie. De specialisatie van Jobstap bevindt zich op het gebied van jongeren met lichtverstandelijke beperkingen, autismeverwante stoornissen en/of gedragsproblematiek.

Vanuit haar expertise helpt Jobstap ook overheid en werkgevers. De arbeidscoaches van Jobstap stimuleren een inclusieve samenleving en helpen deze in te richten. De aanpak is praktisch en het aanbod is op maat. Jobstap gaat voor resultaat, denkt in kansen en creëert mogelijkheden en is zich bewust van de impact die het heeft op het leven om te werken en een eigen inkomen te verwerven. 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Onderwijs
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Arnhem

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •