AFTER'S COOL

#
Ons succes zit al meer dan 20 jaar in de combinatie hard werken en leren zo leuk en makkelijk mogelijk maken, met resultaat. Dat willen wij iedereen laten ervaren. Leren met aandacht!
Emmy van Rooyen, oprichter AFTER'S COOL

AFTER'S COOL

AFTER’S COOL is een vertrouwenspersoon en coach in één, die scholieren van de basis- en middelbare school met plezier leert leren en vooruitkijken.

We zijn opgericht in 1999 met als missie: ‘Blije kinderen aan de keukentafel en vol zelfvertrouwen in de klas’. Met een flinke dosis positiviteit en enthousiasme helpen we scholieren daarbij. Ieder kind verdient bij ons dezelfde kans. En altijd op een manier die bij hem of haar past.
Oprichter Thorwald worstelde zelf vroeger met huiswerk, waardoor hij als geen ander begrijpt hoe belangrijk écht goede begeleiding is. AFTER’S COOL werkt vanuit het positieve en dat merk je in alles.

Wij kijken naar het kind als geheel. Hoe? Door niet alleen op school te focussen, maar ook op zelfvertrouwen, jezelf ontdekken en ontwikkelen en op mentale balans. We begeleiden de kinderen met aandacht en warmte naar de volgende stap. 


Hoe we dat doen?

Serieus plezier.
Serieus hoeft niet minder leuk te betekenen. AFTER'S COOL is positief, gezellig en optimistisch. Wij kijken graag naar wat er al wél goed gaat. Dit helpt bij het zelfvertrouwen en de motivatie om zelfstandig aan de slag gaan en lol te hebben in het leren.

Coaching die verbindt en motiveert.
Bij ons is er altijd een vast gezicht, dat voor jou en je ouders klaarstaat. En omdat we elke dag met je meelopen, begrijpen we jou en wat het beste bij jou past.

Methode op maat.
Onze slimme, bewezen ‘Leren doe je zo’-methode past zich aan jou aan. Jouw persoonlijkheid, kennisniveau, stemming en tempo vormen de leidraad voor een effectief plan op maat.

Zelfvertrouwen. Voor nu en later.
Goede cijfers halen vinden we belangrijk, maar de manier waarop misschien nog wel meer. Bij AFTER’S COOL helpen we je om te leren leren en vooruit te kijken. Zo pak je voortaan nieuwe uitdagingen met een glimlach aan.


Sinds 1999 een succes
Thorwald Letzer begon in een souterrain in Scheveningen met één enkele scholier. Inmiddels is AFTER’S COOL één van de beste instituten voor onderwijsondersteuning in Nederland en sowieso het leukste! Je vindt ons op meer dan 21 locaties en online. Zowel bij scholen als op eigen locaties, door de Randstad verspreid. Van Rotterdam, Delft en Scheveningen tot Amsterdam-Oost.

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: jongeren, onderwijs

  • Branche Onderwijs
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Den Haag

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •