AFTER'S COOL

#
Heel veel scholieren hebben af en toe een zet in de rug nodig. Wij willen iedereen helpen die het nodig heeft, ongeacht de thuissituatie.
Emmy van Rooyen, oprichter AFTER'S COOL

AFTER'S COOL

AFTER’S COOL biedt op een positieve, oplossingsgerichte manier hulp aan leerlingen van de basisschool en de middelbare school. Dat doen wij door inhoudelijk te helpen, maar ook met het aanleren van leervaardigheden en plannen en organiseren. Doel is zelfstandigheid!

AFTER'S COOl is een organisatie die zich richt op diverse vormen van onderwijsondersteuning. De doelstelling van AFTER'S COOL is om alle kinderen op een persoonlijke en vooral positieve manier beter te laten presteren op school. Hier werken warme, betrokken, hoog opgeleide mensen die een professionele en gestructueerde wijze leerlingen van de basisschool en middelbare school helpen hun prestaties te verbeteren. AFTER’S COOL verzorgt huiswerkbegeleiding, bijles, remedial teaching, diverse trainingen, studentenbegeleiding en onderzoek naar leerproblemen. AFTER’S COOL is altijd oplossingsgericht en heeft als missie zoveel mogelijk leerlingen te helpen op hun weg naar zelfstandigheid, met professionele en betrokken hulp op maat. Zij doen dit met veel plezier en betrokkenheid in een prettige omgeving.

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: jongeren, onderwijs

  • Branche Onderwijs
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Den Haag

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  •