Level 5 Group

#
Level 5 gelooft dat elk mens van waarde is en dat het belangrijk is om de ontdekking en ontwikkeling van deze waarde aan economisch perspectief te verbinden.
Marco Hendriks, founder en directeur Werk

Level 5 Group

Level 5 verandert de economie, middels duurzame projecten verbinding te leggen tussen innovatie en de ontwikkeling van de mens, om zo bij te dragen aan een waardevolle samenleving.

Level 5 gelooft dat elk mens van waarde is en dat het belangrijk is om de ontdekking en ontwikkeling van deze waarde aan economisch perspectief te verbinden. Zo ontstaat wederkerige en daarmee duurzame waarde voor mens en maatschappij. Dit leidt tot duurzame arbeidsplaatsen (nu in de bouw, in de toekomst ook in andere branches), nieuwe producten, diensten en organisaties.
Level 5 analyseert bijvoorbeeld de status van waardevol restmateriaal van een aantal bouwplaatsen. Er worden van deze grondstoffen vervolgens nieuwe processen en nieuwe bestemmingen gezocht voor hergebruik.
Een deel van het restmateriaal verwerkt Level 5 tot gave, nieuwe producten in de TalentHub in Amsterdam. In de TalentHub krijgen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt door middel van een leerstage de kans om zichzelf te ontwikkelen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Bouw & onroerend goed, Onderwijs
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •