Paluka

#
Paluka ontwerpt en creƫert innovatieve leeromgevingen met de mens als ankerpunt en ondernemerschap als vliegwiel voor positieve verandering.
Inge van den Broek Paluka

Paluka

Paluka ontwerpt en creëert innovatieve leeromgevingen. Met de mens als ankerpunt en ondernemerschap als vliegwiel voor positieve verandering.

Paluka activeert persoonlijke groei en sociale innovatie en daagt deelnemers uit tot projecten die relevante en significante waarde toevoegen. Voor zichzelf, de organisatie én de wereld om hen heen. Zo is een brug geslagen naar twijfelende tieners, eenzame ouderen en zoekende vluchtelingen. Duurzaam leren noemen ze dat. Het vormt de wortels van een samenleving waarin waarde winst overtreft.

De return on learning is impact voor iedereen. Het leidt tot geëngageerde mensen, die verantwoordelijkheid nemen, creativiteit inzetten en ondernemerschap tonen. Tot sociale initiatieven die met innovatieve ideeën maatschappelijke relevante waarde toevoegen. En tot aantrekkelijke organisaties die hun sociale footprint markeren en zo impact maken.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Onderwijs, Reizen, cultuur & recreatie
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Zeist

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •