Rotterdam Vakmanstad

#
Rotterdam Vakmanstad ontwikkelt lesprogramma's voor basisschoolleerlingen waarin gezondheid, duurzaamheid en talentontwikkeling centraal staan
Rachid el Ousrouti, Directie Rotterdam Vakmanstad,

Rotterdam Vakmanstad

Vakmanstad ontwikkelt educatieve programma’s, waarbij kinderen en jongeren worden uitgedaagd om hun kennis uit te breiden en vaardigheden te verbeteren.

Armoede, sociale status of (gebrek aan) opvoeding is vaak de oorzaak van maatschappelijke problemen bij kinderen en jongeren. Te veel van hen benutten daardoor onvoldoende hun talenten. Ongelooflijk zonde, want juist daarmee kunnen ze hun leven een positieve impuls geven. Hun dilemma’s? Ze hebben een te eenzijdig netwerk, beschikken niet over de juiste kwalificaties en hebben moeite om zichzelf te presenteren. Het vinden van een baan is daardoor lastig. Vakmanstad doorbreekt die vicieuze cirkel. Met de juiste skills, een adequaat netwerk en een positief zelfbeeld kunnen kinderen en jongeren een betere toekomst voor zichzelf opbouwen. Dit vereist een diepte-investering in de opleiding, die begint bij het basisonderwijs.

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: onderwijs

  • Branche Onderwijs
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Rotterdam

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •