Fawaka Ondernemersschool

#
Fawaka Ondernemersschool streeft ernaar om álle kinderen, ongeacht hun achtergrond of manier van leren, op een positieve manier kennis te laten maken met duurzaam ondernemen.
Thiëmo Heilbron, Directeur Fawaka Ondernemersschool

Fawaka Ondernemersschool

Fawaka Ondernemersschool laat álle kinderen en jongeren op positieve wijze kennismaken met duurzaam ondernemen, ongeacht hun achtergrond of manier van leren. Ze leren kinderen en jongeren dat je een succesvolle ondernemer kunt zijn en tegelijkertijd iets goeds kunt doen.

Fawaka Ondernemersschool biedt educatieve activiteiten op het gebied van duurzaam ondernemen voor kinderen en jongeren. Aan de ene kant leren ze kinderen een ondernemende houding, bijvoorbeeld creatief denken, samenwerken, oplossingsgericht denken en doorzettingsvermogen; oftewel zelfontplooiing. Aan de andere kant leren ze kinderen duurzaam handelen, oftewel positief naar mens en milieu.

Om de grote ecologische en maatschappelijke uitdagingen waar wij als land en wereld voor staan het hoofd te kunnen bieden, moeten we de jonge generatie duurzaam en inclusief onderwijs gekoppeld aan ondernemend gedrag bieden. Dit wordt de basis voor iedere jonge wereldburger.

Fawaka Ondernemersschool is een sociale onderneming met een heldere missie: álle kinderen en jongeren in Nederland kennis laten maken met duurzaam ondernemerschap. Ondernemen is een geweldige manier om te leren doorzetten, beslissen, aanpakken en aanpassen. Een mooie manier om een duurzame en inclusieve samenleving te maken, omdat het niet alleen over praten maar ook over doen gaat.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Onderwijs
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •