Creathlon

#
Creathlon helpt jongeren in hun ontwikkeling met behulp van lesprogramma’s, methodes en magazines.
Anke Brokerhof, Creathlon

Creathlon

Jezelf kennen, kunnen reflecteren, samenwerken met anderen, luisteren zonder te oordelen en elkaar kennen en begrijpen, zijn noodzakelijke vaardigheden voor geluk en succes.

Het team van Creathlon (onder leiding van vader Desire en dochter Anke) werkt elke dag met enthousiasme aan tools die ervoor zorgen dat kinderen, jongeren en volwassen deze vaardigheden en deze ‘open mind’ ontwikkelen. Want dit is de basis voor al het andere - op school en daarbuiten. Deze basis wordt niet altijd vanzelfsprekend van huis uit meegegeven en er komt steeds meer vraag naar.

De terreinen waarop Creathlon zich heeft gespecialiseerd zijn: sociale ontwikkeling, burgerschap, emotionele intelligentie, levensbeschouwing, religie en filosofie. Creathlon ontwikkelt lesprogramma’s, methodes en magazines zowel in print als digitaal, vaak breed inzetbaar maar soms ook op maat. Het materiaal wordt ondersteund met toegepaste en doelgerichte trainingen.

In de digitale wereld van nu blijken veel gevestigde methodes niet meer te werken. Daarom zoekt Creathlon naar praktische, creatieve oplossingen. Die oplossingen komen vaak tot stand in nauwe samenwerking met de doelgroep. Creativiteit, innovatie en daadkracht zijn hierbij sleutelwoorden. Voorbeelden zijn de 8 lespakketten Krachtbronnen voor de bovenbouw van de basisschool, Goedemorgen! – een app voor docenten voor een goed gesprek met de klas en WHY-magazine, een vakoverstijgend leerlingenmagazine.

Meer weten?
Kijk op de website

trefwoorden: onderwijs, sociale, welvaart

  • Branche Onderwijs
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amersfoort

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •