OOK Kinderopvang

#
EEN COMPLETE BASISSCHOOL VOOR ALLE KINDEREN is de missie van onze beweging. OOK Kinderopvang op school, door school. School de regie, wij het gedoe.
Daan van de Voort, Oprichter 'OOK Kinderopvang'

OOK Kinderopvang

Een postcode mag nooit de ontwikkelkans van een kind bepalen. Door onderwijs & opvang te combineren ontstaat een stevige basis om een (school)dag te verrijken.

 

Door onderwijs en opvang in eigen beheer te combineren ontstaat een veilige en vertrouwde plek voor kinderen én een complete gezinsoplossing voor ouders. Met één compleet team dat kinderen door en door kent. Zonder abrupte onderbrekingen en onnodige verplaatsingen.

Scholen hebben alles in huis om zelf kinderopvang aan te bieden, in eigen beheer binnen de schoolmuren. Ze hebben de bevoegdheid, de ruimtes, en vaak ook (een deel van het) pedagogisch personeel. Tijd voor de complete basisschool: één plek voor onderwijs en opvang.

OOK Kinderopvang ontzorgt en ondersteunt scholen om zelf kinderopvang te
organiseren. We begeleiden scholen die hier interesse in hebben, helpen ze met verkenningen en besluitvorming, en ontzorgen tot en met de realisatie en daarna. Door onze integrale aanpak wordt de eigen onderwijsorganisatie niet “belast” met de randzaken – en taken die voortvloeien uit kinderopvang in eigen beheer. Deze beweging combineert verschillende petten in één praktijk: voor de opvang zijn we het financiële-, personele- én salarisadministratiekantoor, ouderadviespunt, applicatiebeheerder en beleidsadviseur ineen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Onderwijs
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amersfoort

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •