Starters

#
Starters werkt met starters en professionals aan sociale en duurzame impact op lokaal niveau.
Manon Becher, oprichter "Starters"

Starters

Starters streeft naar een sociaal ondernemende samenleving, bottom-up gevormd door changemakers. Zij geloven dat sociaal ondernemerschap de wereld op duurzame wijze kan veranderen. Met trainingsprogramma’s in sociaal ondernemen maken zij de changemakers die hiervoor nodig zijn. 

Starters biedt trainings- en ontwikkelprogramma’s aan, waarmee ze deelnemers opleiden tot effectieve changemakers met eigen visie. Bij Starters leer je door te doen, in teams, met direct resultaat voor impactprojecten. Dit alles vanuit een praktijkgerichte methode met trainingen, tools, inspiratie, challenges, reflectie, een gids, en deel uitmakend van een community van 900+ changemakers.

Starters is actief in 8 steden in Nederland. Door op lokaal niveau te bouwen aan een sterk ecosysteem in sociaal ondernemen, draagt Starters direct bij aan Sustainable Development Goal 17: partnerships voor de doelen. Inmiddels hebben zij 300+ impactprojecten ondersteund, die ook vele andere SDG’s ondersteunen. Thema’s zijn bijvoorbeeld circulaire economie, inclusieve samenleving en voedselverspilling.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Onderwijs
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •