Sûr Atelier

#
De missie van Sûr Atelier is om een inspirerende en veilige werkplek te bieden waar ambachtslieden van over de hele wereld kunnen werken en leren om later zelfstandig te functioneren in de maatschappij.'
Lara Scot, oprichter Sûr Atelier

Sûr Atelier

Sûr Atelier is een atelier + winkel en werkt met Nieuwe Nederlanders. Zij maken een stijlvolle collectie van dames kleding en home accessoires.

Sur Atelier produceert, naast haar eigen collectie, ook voor andere winkels en/of bedrijven (B2B), zoals relatiegeschenken, inhoud voor kerstpakketten en/of producten die speciaal gemaakt worden in volume, met specifieke wensen van de klant. Sûr Atelier is opgericht om Nieuwe Nederlanders hun passie terug te geven en om hen volwaardig mee te kunnen laten draaien in onze maatschappij. Veel ambachtslieden bleken thuis te zitten. Het laten zien waar producten vandaan komen wordt steeds belangrijker als tegenreactie op de massaproductie en –consumptie. Via deze weg creeërt Sûr Atelier een soft landing in onze maatschappij voor statushouders. Zo kunnen Nederlanders ook zien wat een mooie en talentvolle mensen ons land hebben verrijkt. Samen bundelen zij hun krachten en vormen zij een unieke samenwerking van ambacht, sociaal ondernemen en empowerment/integratie.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Mode, Retail
  • Impactgebied Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Haarlem

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Contact

Keizersgracht 264
1016 EV Amsterdam
020 - 626 44 10

 

Route

 

 

info@social-enterprise.nl
KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners

  • PwC-logo-wit.png

  •