Sûr Atelier

#
Stichting Sûr Atelier streeft ernaar om zoveel mogelijk nieuwe Nederlanders, met een ambacht, op weg te helpen in het kader van integratie.
Lara Scot, Founder & entrepeneur Sûr Atelier

Sûr Atelier

Stichting Sûr Atelier streeft ernaar om zoveel mogelijk nieuwe Nederlanders, met een ambacht, op weg te helpen in het kader van integratie, om later zelfstandig duurzaam uit te stromen in de maatschappij

Sur Atelier produceert, naast haar eigen collectie, ook voor andere winkels en/of bedrijven (B2B), zoals relatiegeschenken, inhoud voor kerstpakketten en/of producten die speciaal gemaakt worden in volume, met specifieke wensen van de klant. Sûr Atelier is opgericht om Nieuwe Nederlanders hun passie terug te geven en om hen volwaardig mee te kunnen laten draaien in onze maatschappij. Veel ambachtslieden bleken thuis te zitten. Het laten zien waar producten vandaan komen wordt steeds belangrijker als tegenreactie op de massaproductie en –consumptie. Via deze weg creeërt Sûr Atelier een soft landing in onze maatschappij voor statushouders. Zo kunnen Nederlanders ook zien wat een mooie en talentvolle mensen ons land hebben verrijkt. Samen bundelen zij hun krachten en vormen zij een unieke samenwerking van ambacht, sociaal ondernemen en empowerment/integratie.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Mode, Productie & assemblage
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Haarlem

Andere sociale enterprises in de branche Mode

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •