Soci-Com

#
Soci-Com helpt mensen die een steuntje in de rug nodig hebben aan een baan, strevend naar duurzame maatschappelijke winst op basis van financieel rendement.
Peter Schouten, Soci-Com

Soci-Com

Soci-Com is een gewoon productiebedrijf met een bijzondere missie. Er werken mensen die om de een of andere reden moeite hadden om aan het werk te komen.

Soci-Com is een sociale onderneming die zich inzet voor de samenleving door mensen die een zetje in de rug nodig hebben te helpen aan betaald werk. Ze bieden zeer afwisselend werk in de vorm van het monteren van kunststof onderdelen, het assembleren van verwarmingssystemen en het solderen van ledverlichting.

Soci-Com helpt mensen aan een betaalde baan

De medewerkers staan centraal. Ze krijgen begeleiding en ondersteuning van twee jobcoaches. De werkomgeving is positief en behulpzaam en bijzondere talenten worden gestimuleerd. Soci-Com doet aan open hiring, waarbij diploma's en eerdere werkervaring niet van belang zijn.

Soci-Com helpt bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor opdrachtgevers is Soci-Com een betrouwbare partner op het gebied van productiewerkzaamheden. Ze leveren hoogwaardige producten en streven er continu naar om de productiviteit en kwaliteit te verbeteren. Soci-Com heeft een sociale missie en draagt bij aan een beter en inclusiever werkklimaat. Dat is iets waar huidige opdrachtgevers trots op zijn!

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Productie & assemblage
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie, Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Enkhuizen

Andere sociale enterprises in de branche Productie & assemblage

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •