De Verbinding

#
De Verbinding biedt een goede werkplek voor dove mensen.
Toine van Bijsterveldt, Oprichter De Verbinding

De Verbinding

De meeste medewerkers van De Verbinding zijn doof. Dit maakt voor De Verbinding niet uit. De Verbinding biedt klanten wat ze verwachten: kwaliteit en leverbetrouwbaarheid voor een concurrerende prijs.

De Verbinding is een constructiebedrijf in hout en metaal. De metaalafdeling maakt aluminium ramen en schuifpuien, de houtafdeling maakt houten kozijnen, dakkapellen, houtskeletbouw en design meubelen. Van de 28 medewerkers zijn 20 doof. De voertaal in De Verbinding is de Nederlandse gebarentaal. 

Doofheid is een handicap in onderwijs en sociaal verkeer. Veel doven zijn werkloos. De initiatiefnemers van De Verbinding, ervaren ondernemers, dachten: “dan zorgen wij voor werk”. In 2007 startten zij het bedrijf en richtten het in naar de kwaliteiten van de medewerkers. Sommige zijn volleerde vaklui, andere willen dat worden. De Verbinding geeft veel aandacht aan opleiding en bijscholing, is een gecertificeerd leerbedrijf.

Om de dove medewerkers goed werk te kunnen bieden, staat de klant centraal: als de klant bij De Verbinding koopt, hebben de mensen van De Verbinding werk. Dus is klanttevredenheid het belangrijkst. Naast goede werkomstandigheden en een gezonde bedrijfsvoering.

Zo kan het dus ook. 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

 

 

 

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Bouw & onroerend goed, Productie & assemblage
  • Impactgebied Arbeidsparticipatie
  • Vestigingsplaats Groningen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •