Upfront Security

#
Wij willen de controle op & het inzicht in gebruik van persoonlijke gegevens terugbrengen om ongewenste gebruik te detecteren. Wij geloven dat het een fundamenteel recht is om te weten waar en wanneer onze persoonlijke gegevens worden gebruikt.
Niels de Veij, oprichter 'Upfront Security'

Upfront Security

Upfront Security biedt via innovatieve techniek grip op persoonsgegevens voor iedereen en beschermt zo individu en bedrijf tegen identiteitsfraude.

 

Upfront Security zet zich in voor een veiliger digitaal Nederland door innovatieve tooling te bieden voor identiteitsbescherming. Ons bedrijf, dat een kickstart kreeg door het 'Startup in Residence' programma van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, ontwikkelt oplossingen die individuen waarschuwen voor potentieel misbruik van hun identiteitsgegevens.

Onze applicaties faciliteren real-time alerts wanneer identiteitsgegevens worden gecontroleerd of mogelijk misbruikt, waardoor zowel burgers als bedrijven tijdig kunnen handelen. Deze unieke proactieve benadering maakt het mogelijk om fraudepreventie te integreren in het dagelijks leven, zonder in te boeten aan gebruiksgemak.

Door samenwerking met toonaangevende organisaties en overheidsinstanties streven we ernaar om identiteitsfraude substantieel te verminderen. Upfront Security gelooft in de kracht van preventie en de autonomie van individuen om hun persoonlijke gegevens te beheren. Ons doel is om iedereen in staat te stellen hun digitale veiligheid te waarborgen, wat bijdraagt aan het vertrouwen en de veiligheid van de gehele samenleving.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Technologie & telecom
  • Impactgebied Sociale cohesie
  • Vestigingsplaats Den Haag

Andere sociale enterprises in de branche Technologie & telecom

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •