The 2B Collective

#
The 2B Collective is de community voor het activeren van grote groepen mensen om duurzaam te gaan denken en doen. Uitdagend, inspirerend én fun.
Yvette Watson en Geerke Versteeg, eigenaren

The 2B Collective

In 2030 wil The 2B Collective 2 miljard mensen geïnspireerd en geactiveerd hebben met het gamified leer- en actieplatform. Een kwart van de wereldbevolking.

Geerke Versteeg en Yvette Watson, twee gepassioneerde duurzame ondernemers in hart en nieren. Gedreven om de transitie naar een duurzame economie en maatschappij te versnellen. Vanuit het consultancy bedrijf, PHI Factory, hebben zij het IT platform, The 2B Collective gebouwd om nog meer impact te maken. Om hun missie verder te brengen gebruiken ze de grootste en sterkste veranderkracht die er is: mensen! Ze werken samen met gedreven licenced partners over de hele wereld, die de tool inzetten bij hun klanten.

The 2B Collective vertaalt de circulaire strategie van een organisatie of klant naar een concreet leerprogramma. In maximaal 6 weken leren deelnemers duurzaam denken en doen. Ze integreren het leerproces in een online omgeving die uitdaagt, enthousiasmeert én activeert. Het platform stelt partners & deelnemers in staat om, plaats- en tijdonafhankelijk, 30 minuten per challenge, te leren en experimenteren over duurzaamheid thuis, in hun eigen werk en omgeving. Daarvoor wordt de kracht van games gebruikt: uitdaging, competitie en tijdsdruk. Uitgerust met meetbare resultaten en de juiste kennis én kunde kunnen deelnemers nu zelfstandig verder versnellen.

Meer weten?
Kijk op de website

  • Branche Technologie & telecom
  • Impactgebied Sociale cohesie, Circulaire en duurzame productie
  • Vestigingsplaats Amsterdam

Andere sociale enterprises in de branche Technologie & telecom

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •