English
De ondernemer achter ResiRest

ResiRest wil zoveel mogelijk lokale gezinnen hun ‘fair share of local tourism’ laten verdienen door ze te begeleiden met home-made food voor reizigers.

ResiRest

ResiRest brengt reizigers bij hen aan de eettafel die een maaltijd met hen willen delen. Dit brengt naast verdienvermogen ook eigenwaarde, trots en cultuur terug.

ResiRest ontwikkelt voor talloze gezinnen all over the world om zonder investering, maar met de kunde die lokale gezinnen al hebben – gastvrijheid en een authentieke maaltijd kunnen maken – de mogelijkheid om dit onder de aandacht van reizigers en reisorganisaties te brengen. De lokale gezinnen bepalen zelf wat, wanneer en voor hoeveel ze iets kunnen aanbieden en ResiRest regelt dit verder geheel voor ze, zodat ze zonder extra moeite toch een aandeel kunnen krijgen in het plaatselijk toerisme. Voor reizigers zelf is het een prachtige mogelijkheid om een ‘real taste of local culture’ te kunnen krijgen waarmee ze direct het lokale gezin en hun community steunen.

- Wat is de aanleiding/drive die leidde tot de oprichting van deze onderneming? De passie voor lokale communitiues van de oprichter Geert Kroos.

Meer info? Klik hier.